Onze diensten

AST Expo beschikt over een uitgebreid netwerk van leveranciers, locaties en andere professionals welke uw beurs(deelname) tot een groot succes kunnen maken. Hierdoor kunnen wij  onze klanten de meest uiteenlopende services aanbieden. Goede technische- en flexibele facilitaire voorzieningen, diverse standbouwoplossingen en een ruime keuze in standmeubilair behoren tot ons standaard service pakket. Maar ook tenten, mobiele reclame en showstallen voor koeien behoren tot de mogelijkheden. 

Standbouw

De mogelijkheden zijn oneindig met 'standaard' standbouw in wit, zwart of kersen. Maar ook truss-standbouw, compleet met professionele verlichting behoort tot de mogelijkheden. 

Buitenreclame

U heeft ze vast wel eens zien staan; de mobiele reclame-aanhangers van AST Expo. Ze worden ingezet voor onze eigen evenementen, maar worden ook verhuurd aan externe partijen. 

Showstallen

Uniek in Nederland! Zo staan uw koeien optimaal in de spotlights. De stallen worden standaard uitgerust met automatische drinkbakken, maar ook melkleidingen zijn optioneel.