Over ons

AST Expo brengt exposanten en bezoekers samen op diverse vakbeurzen en publieksevenementen. Sinds de eerste Landbouw Vakbeurs in 1985 te Borne, is het organiseren van agrarisch beurzen ons specialisme. Maar ook buiten deze sector is AST Expo verantwoordelijk voor tal van evenementen.

Onafhankelijk

AST Expo is niet gebonden aan een vaste evenementenlocatie. Binnen of buiten, in een moderne beursaccommodatie of een bedrijfshal: Voor onze evenementen kiezen wij de meest geschikte locatie. Passend in het concept en binnen het bereik van de juiste doelgroepen. Door deze zorgvuldige positionering wordt er een platform gecreëerd waar deelnemers en bezoekers elkaar gemakkelijk kunnen ontmoeten in een prettige ambiance, toegespitst op hun wensen en behoeften. Zo werk(t)en wij op locaties in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant, Limburg en Duitsland. 

Organiseren

AST Expo bemiddelt in persoonlijke contacten tussen standhouders en bezoekers. Wij brengen vraag en aanbod samen op een (vak)beurs of evenement. Want ondanks alle online mogelijkheden blijft een persoonlijk contact tussen aanbieders en afnemers belangrijk. 

Een beurs is het perfecte medium om bestaande contacten te onderhouden en nieuwe aan te gaan. Daarnaast zien wij het als onze taak om alle beschikbare markt- en productinformatie overzichtelijk en laagdrempelig te presenteren aan het vakpubliek of de consument. 


Advies

Gaat u zelf een evenement organiseren? Gebruik dan onze expertise in uw voordeel en neem vandaag nog contact met ons op voor een advies.